Een nieuw bestuur

Een nieuw bestuur

Groen Zottegem wil groeien met nieuw bestuur    

Groen was bij de jongste verkiezingen de enige partij die een zetel won in Zottegem. Met de goede resultaten die de partij boekte, kiest het nu voor een doorstart en een nieuw bestuur.

Kersvers voorzitter Ben Boone (40) uit Elene, vader van twee kinderen, laat zich bijstaan door co-voorzitter Evelyne Cloet (48) en secretaris Veronique Huyge (50). Gekende en nieuwe bestuursleden vullen elkaar verder aan: de gemeenteraadsleden Heidi Schuddinck (46) en Dieter Everaert (39), de penningmeester Frank Douchy (66), de verantwoordelijken werkgroep activiteiten Roger De Corte (67) en werkgroep communicatie Katrien Eloot (46), en de bestuursleden Linda Pien (65), Johan Lancksweerdt (64), Luc Lippens (51) en Olivier Van Rode (47). Je vindt meer op https://www.groenzottegem.be/onze_mensen.

De bestuursploeg zal verder nauw samenwerken met Bjarne Keytsman (20) en de Zottegemse Jong Groen afdeling. Zo dragen alle leeftijden gaande van Jong Groen tot Groen Plus bij aan ons programma.

Groen Zottegem is sterker uit de verkiezingen gekomen en kan in Zottegem verder groeien. Het engagement van een brede, nieuwe bestuursploeg is nodig om als partij sterk te staan. We zullen pleiten voor maatregelen die een positieve bijdrage leveren op het vlak van klimaat en duurzaamheid  en aandacht opeisen voor de strijd tegen armoede. Ook lokaal is het mogelijk een verschil te maken.

Groen wil meer mensen informeren en betrekken over de plannen en projecten in hun deelgemeente, wijk of straat. Heel wat Zottegemnaars zijn de achterkamerpolitiek moe en verlangen naar meer transparantie en participatie. We gaan als oppositiepartij constructief aan politiek doen en de burgers betrekken. 

Wil je op de hoogte blijven of je engageren, raadpleeg dan onze website www.groenzottegem.be 

of onze Groen Facebookpagina www.facebook.com/GroenZottegem of word lid https://groen.fundraise.tech/membership/.

We wensen iedereen een fijn eindejaar en een mooi, groen 2019!